PeopleInsights PAY

Marknadens vassaste system för lönekartläggning.

Boka demoTesta dina Lönekartläggnings-skills
Lönestruktur

PeopleInsights PAY

Marknadens vassaste system för lönekartläggning.

Boka demoTesta dina Lönekartläggnings-skills
lönestruktur

Lönekartläggning med Löneanalys och Equal Pay Index

Genom vårt molnbaserade systemstöd genomför du enkelt och smidigt den årliga lönekartläggningen. Systemet lotsar dig genom processen och säkerställer att du uppfyller lagkravet.

Både en fristående modul för löneanalys samt ett Equal Pay Index ingår kostnadsfritt och ger dig chansen att jobba datadrivet med din lönesättning året runt.

PeopleAnalytics

Fördelar med PeopleInsights Pay:

Sveriges vassaste

Vi på People Analytics har utvecklat ett i särklass kraftfullt och användarvänligt verktyg för lönekartläggning.

Allt i Molnet

Kom igång snabbt - utan krav på krånglig installation och tidskrävande genomgångar.

Lättanvänt system

Vi har utvecklat en supersmidig användarmiljö, med tydliga guider och förstklassig support.

Halvera tidsåtgången

Med vårt kraftfulla system kan du med lätthet halvera tidsåtgången.

Få stenkoll

Full koll på din lönestruktur, titelstruktur och löneutveckling

Smidig export av rapporter

Exportera din data smidigt i olika format.

Programvy PeopleInsights PAY

Charts on laptop

Hur funkar det?

Arbetsgivare med mer än 10 anställda måste enligt lag dokumentera sin lönekartläggning varje år. PeopleInsights PAY ser till att lönekartläggningsarbetet blir smidigt, värdeskapande och roligt!

Klar på ett kick!

Våra kunder blir förvånade över hur snabbt det går och vi får ofta höra att lönekartläggningen, med PeopleInsights PAY, blir klar på ungefär halva tiden jämfört med andra system eller tidigare manuell hantering.

Pay chart
enkla-steg-lönekartläggning

Klar på ett kick!

Våra kunder blir förvånade över hur snabbt det går och vi får ofta höra att lönekartläggningen, med PeopleInsights PAY, blir klar på ungefär halva tiden jämfört med andra system eller tidigare manuell hantering.

99

av våra kunder väljer att stanna kvar hos oss

150 000

individer som lönekartläggs genom Pay.

400

Systemanvändare
PeopleInsights PAY

Arbetsvärdering

I PeopleInsights PAY bygger ni enkelt och effektivt upp er arbetsvärdering och jobbarkitektur. Ni poängsätter 5-7 områden per befattning och delar sedan in samtliga befattningar i grupper baserat på de olika totalpoäng som varje befattning har fått. Resultatet av arbetsvärderingen utgör en intern hierarkisk struktur som möjliggör lönekartläggningen men som också kan ligga till grund för att tydliggöra interna karriärvägar, intern lönestruktur etc.

Med vårt systemstöd får du din jobbarkitektur på plats och kan löpande uppdatera den under året. Många av våra kunder kopplar på marknadslönedata och arbetar kontinuerligt med att utveckla sin lönestruktur, karriärvägar och lönespann.

Har ni redan en befintlig arbetsvärdering? Om er organisation redan är arbetsvärderad utgår detta steg. Ni laddar helt enkelt upp den befintliga arbetsvärderingen direkt i datainsamlingsmallen. Väl inne i systemet delar ni sedan in de olika rollerna i grupper baserat på den arbetsvärdering ni har tankat upp.

PeopleInsights PAY

Marknadslönedata

Vill ni känna er trygga med att ni betalar marknadsmässiga löner? Marknad är en viktig parameter vid lönesättning och genom att ta in marknadslönedata får du bra stöd vid lönerevision, nyrekrytering och intern rekrytering. Bra insikt om löneläget på marknaden ger trygghet i lönesättningen och säkerställer att företaget kan attrahera och behålla rätt medarbetare. Vi erbjuder marknadslönedata för alla typer av roller. Kontakta oss så hjälper vi dig!

pay lönekartläggning

Uppfyll lagkravet med lätthet

Systemet ser till att du uppfyller lagkravet enkelt och effektivt. PAY ger dig dessutom mervärden i form av flexibla löneanalyser och ett Equal Pay Index.

Kom igång snabbt!

Ingen implementation eller utbildning krävs – du är ”up and running” på nolltid.

All data på en plats

Ingen manuell hantering. Samtliga steg, från arbetsvärdering, analys och noteringar till handlingsplan sker i systemet och samlas på ett och samma ställe.

Smidigt & enkelt

Lättförståelig och visuell rapport som är enkel att ta till sig.

KONTAKTFORMULÄR

Redo att komma igång?


    LönekartläggningNyckeltalsuppföljningLönerevisionMarknadslönedata

    * Just nu erbjuder vi ett paket där vi bjuder på 3 timmars konsultid. Timmarna kan du välja att spendera antingen vid arbetsvärdering, analyshjälp eller presentation. Du bestämmer!