Business Development Manager

Vill du sälja marknadens bästa HR-analys portal? PeopleAnalytics är ett HR-tech bolag som erbjuder en molnbaserad plattform för avancerad analys. Nu anställer vi för att nå våra tillväxt mål och för att ge flera företag möjligheten att få ovärderliga insikter om sin personal.  

Vi söker en Business Development Representative som älskar försäljning och kundkontakt. Du har ett stort driv och en stark vilja att ständigt utvecklas och bli ännu bättre. Kanske drömmer du om att jobba på en start-up där man får vara med om en fantastisk och utvecklande resa? Våra analysprodukter och vår abonnemangsaffär har på två år lyckats skapa mervärde för ett imponerande antal bolag och organisationer. Nu vill vi att du kommer in, full av energi, och hjälper oss att fortsätta växa i samma takt.

Hos oss kommer du inte uppleva några hierarkier eller stängda dörrar. Allt är möjligt och ingenting är heligt. Vi är prestigelösa i allt vi gör – resultat och leverans är det som betyder något. När, var och hur är av mindre vikt. Självledarskap kan tyckas vara en floskel men hos oss betyder det allt. Du är en person som tycker det är självklart att ta stort eget ansvar för resultat och leverans. Du känner också ansvar för att se till helheten och bidra med kunskap och attityd till kollegor och företagskultur.

Rollen innebär…

 • Lead-generering via sociala medier, telefonsamtal och e-post.
 • Utföra kvalificering av prospekts samt boka webb- och personliga möten för Sales Executives.
 • Underhåll av varma leads.
 • Driva vissa affärer direkt mot kund – webbmöte, offerera och sluta avtal
 • Nära samarbete med övriga teamet för att planera och genomföra marknadsaktiviteter.
 • Aktivt bidraga till att förbättra arbetsprocesserna tillsammans med Sales Executives.

Vi söker dig som…

 • Älskar kundkontakt, är social, lyhörd och kommunikativ.
 • Motiveras av utmaningar och att nå resultat.
 • Är självgående och tycker att det är självklart att ta stort eget ansvar för resultat och leverans.
 • Är en teamplayer
 • Vill ha stort inflytande på hur mycket pengar du tjänar varje månad.

På PeopleAnalytics tycker vi inte att det ska finnas några gränser för vad du kan åstadkomma. Därför kan du vara säker på att du blir belönad för dina prestationer när du hjälper oss att ta ytterligare steg på vår tillväxtresa.

PeopleAnalytics startades 2016 och sedan starten har vi hjälpt ett hundratal kunder med olika former av HR-relaterade dataanalyser. Under 2018 lanserade vi en molnbaserad analysprodukt som ger organisationer insikter om den viktigaste resursen de har – personalen. Vi kombinerar enkelt olika datakällor och med statistik och machine learning genomför vi analyser som tidigare varit komplicerade eller till och med omöjliga. Vi gör HR-analys lättillgängligt, enkelt och värdeskapande.

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse
Kontaktperson:  Catrine Augustsson
Placering: Hötorget, Stockholm
Ansökan: info@peopleanalytics.se