New Business Manager

Vill du sälja marknadens bästa HR-analys portal? PeopleAnalytics är ett HR-tech bolag som erbjuder en molnbaserad analysplattform. Nu anställer vi för att nå våra tillväxt mål och för att ge flera företag möjligheten att få ovärderliga insikter om sin personal.

Vi söker en Sales Executive  som älskar försäljning och kundkontakt. Du är tävlingsinriktad och envis, men samtidigt ödmjuk och inlyssnande. Du har ett stort driv och en stark vilja att ständigt utvecklas och bli ännu bättre. Kanske drömmer du om att jobba på en start-up där man får vara med om en fantastisk och lite galen resa? Våra analysprodukter och vår abonnemangsaffär har på två år lyckats skapa mervärde för ett imponerande antal bolag och organisationer. Nu vill vi att du kommer in, full av energi, och hjälper oss att fortsätta växa i samma takt.

Hos oss kommer du inte uppleva några hierarkier eller stängda dörrar. Allt är möjligt och ingenting är heligt. Vi är prestigelösa i allt vi gör – resultat och leverans är det som betyder något. När, var och hur är av mindre vikt. Självledarskap kan tyckas vara en floskel men hos oss betyder det allt! Du är en person som tycker det är självklart att ta stort eget ansvar för resultat och leverans. Du känner också ansvar för att se till helheten och bidra med kunskap och attityd till kollegor och företagskultur.

Rollen har ansvar för hela säljcykeln hos oss – från prospektering, bokning och utförda möten – till signering av avtal med kunder. Din tidigare erfarenhet gör att du kan lägga upp arbetet på egen hand till stor utsträckning. Vår främsta målgrupp är HR-chefer och det är därför viktigt att du kan se dig själv sitta i möten med högt uppsatta personer på olika företag. Du är trygg i dig själv och inger stort förtroende både per telefon och i mötet.  Viktigt är att du trivs och vill arbeta i en roll med mycket eget ansvar samt kan prioritera och lägga upp arbetet på egen hand. Du är en social kameleont som brinner för mötet med nya människor, samtidigt som du har förmågan att få potentiella kunder att älska vår produkt lika mycket som vi gör.

 Vi vill att du…

  • har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning med ett imponerande “trackrecord”.
  • älskar kundkontakt, är social, lyhörd och kommunikativ.
  • motiveras av utmaningar och att nå resultat.
  • är självgående och tycker att det är självklart att ta stort eget ansvar för resultat och leverans.
  • vill ha stort inflytande på hur mycket pengar du tjänar varje månad.
  • är en teamplayer

På PeopleAnalytics tycker vi inte att det ska finnas några gränser för vad du kan åstadkomma. Därför kan du vara säker på att du blir belönad för dina prestationer när du hjälper oss att ta ytterligare steg på vår tillväxtresa.

Det är på plus-sidan om du även…

  • har tidigare erfarenhet av att sälja SaaS-produkter.
  • har tidigare erfarenhet av digital marknadsföring.
  • har haft HR som målgrupp även i tidigare försäljningsroll(er).

Om oss
PeopleAnalytics startades 2016 och sedan starten har vi hjälpt ett hundratal kunder med olika former av HR-relaterade dataanalyser. Under 2018 lanserade vi en molnbaserad analysprodukt som ger organisationer insikter om den viktigaste resursen de har – personalen. Vi kombinerar enkelt olika datakällor och med statistik och machine learning genomför vi analyser som tidigare varit komplicerade eller till och med omöjliga. Vi gör HR-analys lättillgängligt, enkelt och värdeskapande.

 

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse
Kontaktperson: Catrine Augustsson
Placering: Hötorget, Stockholm
Ansökan: info@peopleanalytics.se